Štěpkovač profi

CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Pokud to neuděláte, kůra může štěpkovačem bez narušení procházet a držet dřevo pohromadě. Namísto krásných štěpek tak získáte “sežvýkané“ kusy větví, kterými jen těžko zatopíte.


Při výběru štěpkovače dbejte zejména na výkon a možnosti nastavení stroje. Některé totiž umožňují změnu přítlaku, kdy můžete regulovat . Hledáte spolehlivé štěpkovače ?

Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet. Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou ideálními pomocníky pro přípravu kompostu. Praktičtí pomocníci na zahradě, ke snížení objemu organické hmoty, pro produkci mulčovacího materiálu nebo přípravu materiálu ke kompostování. Hydraulické naklápění vstupní vany je vhodné pro plnění ruční i hydraulickou rukou.


Nejmladší člen rodiny štěpkovacích strojů obsahuje všechny poznatky získané za více než let výroby štěpkovacích strojů. Je osazen hydraulickým posuvem. My se zde budeme zabývat především štěpkovači.

Pálení větví na zahradě je v dnešní době zakázáno, proto jsou nejlepším řešením právě tyto stroje. Jejich nevýhodou je velká hlučnost. Základní rozdělení je na HOBBY a PROFI štěpkovače.


Jednotlivé typy se od sebe liší výkonem a materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Profesionální půjčovna techniky, stroj k zapůjčení: Štěpkovač Jensen A 5XL. A- ZUL z UNIMOG u ČR Vsetín.


Nabízím štěpkovač jensen. Honda si snadno díky poradí s každou větví. Benzínové štěpkovače Honda najdou uplatnění především v komunálních službách.


Zahradní drtiče a štěpkovače , elektrické i motorové. Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu.


Může RAPIDO využít třeba firma zabývající se údržbou menšího lesoparku na drcení větví? Mám štěpkovač Hecht a asi po letech nám praskla opotřebováním.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Jak zrobić brykiet z trocin

Furadan cena

Rośliny balkonowe zwisające zielone