Štěpkovač powersilent 2800

Odolný řezný kotouč zpracovává větve o průměru až mm. Součástí stroje je integrovaný průhledný plastový box. Jednoduše zrakem zkontrolujete, jestli je plný, a nadrcený materiál snadno odnesete, kam je potřeba.


Zpracovává větve o průměru až mm. Jednoduše u něj zkontrolujete, jak je plný, a nadrcený materiál pak snadno odnesete, kam je . Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Sice mašinka nesežvýkala všechny větve, ty silnější nebo mokré jí moc nechutnaly, ale pokrok to byl. Když jsme letos dostali možnost vyzkoušet drtič a štěpkovač trochu „dospělejší“, neváhali jsme ani chvilku. Do této částky lepší nekoupíte, jen jiný princip.


Mám stejný od jiné značky-pomalu rotující fréza dělí větve vůči hliníkové desce, která se z boku seřizuje tak, že se posouvá, dokud nezačnou padat hliníkové třísky. Má to zpětný chod pro uvolnění, osobně ho používám pro čištění(pootáčení frézy)před . Nevíte, jak se zbavit větví a ještě z toho mít užitek. Zkuste drtič nebo štěpkovač.


Byl pořízen minulý týden a dva dny štěpkuje bez problémů.

Dělá takové 2cm drcené špalíčky. Hlučnost není vysoká, motor je opravdu zatím výborný. Myslím si, že manipulaci by zvládla i . Elektrické hobby štěpkovače s motorem kW.


U štěpkovačů v této třídě výrobci uvádějí, že by měly zpracovat větve do průměru 4 . Odpad se shromažďuje v průhledném boxu, takže jeho množství máte pod kontrolou. V případě potřeby jej pak vysypete na vhodné místo. Není-li právě box pod výstupem umístěn, . Jaké jsou mezi štěpkovačem větví a drtičem rozdíly, a který je právě pro naše potřeby ten pravý? Využijeme štěpkovač při přípravě kompostu, nebo musíme sáhnout po drtiči? A umí drtič drtit pouze větve?


KOSMETICKÁ VADA JE ODŘENÝ OKRAJ SBĚRNÉHO. Prodám stěpkovač na náhradní díly. Na stroji je pokažené oběhové kolo v převodovce, vše ostatní je funkční a možné použít jako náhradní díl, zejména motor, kryty, koš a kontrukce s koly.


Osobní odvoz, neposílám. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Jak zrobić brykiet z trocin

Furadan cena

Forum miceforce